06 41 93 50 24 info@ayaradvocatuur.nl
Selecteer een pagina

Over Ayar Advocatuur

Het werk van Ayar Advocatuur bestaat uit informeren, adviseren, en (juridisch) bijstaan. Daarbij staat het belang van de cliënt altijd voorop, zonder dat wij daarbij onze professionaliteit uit het oog verliezen. Ayar Advocatuur zet zich altijd in voor het maximale resultaat, maar geven u ook een reële inschatting van uw kansen.

Ayar Advocatuur hecht veel waarde aan vertrouwen. De basis voor elke advocaat-cliënt relatie is vertrouwen. U mag erop vertrouwen dat uw advocaat deskundig is en zich volledig zal inzetten om uw zaak te winnen. Elke advocaat dient zich te houden aan het gedragsrecht. Dit betekent dat Ayaradvocatuur vertrouwelijk met uw zaak zal omgaan. 

Ayar Advocatuur waakt ervoor dat u een eerlijk proces krijgt. Dat recht heeft iedereen en daar denkt Ayaradvocatuur niet lichtvaardig over. Voor Ayar Advocatuur geldt ” recht hebben is recht krijgen”. 

Ayar Advocatuur is een toegankelijk advocatenkantoor. Wij luisteren goed naar u, maar weten de informatie die we nodig hebben te filteren. Ayar Advocuur zal te allen tijde u eerlijk informeren over uw kansen. 

Een toegevoegde waarde van Ayar Advocatuur is dat wij meerdere talen spreken. Indien u de Nederlandse taal niet machtig bent, kunnen wij u ook bijstaan in het Turks, Marokkaans, Afghaans, Engels, Iraans, Frans en Duits.

Contact

Adres:
Waldorpstraat 371
2521 CJ Den Haag

070 – 221 14 24
(06) 41 93 50 24